wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

banner oic new

Изпълнение на ОП

Декември

 
 
 

Общ бюджет
7926 млн €

Договорени средства
8465 млн €

Изплатени суми
7554 млн €

още

* данните се обновяват на 10-то число, пo счетоводни причини

Абонамент за бюлетин

Подайте сигнал за нередност

Задайте ни въпросите, които Ви интересуват

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

ИЗНЕСЕНА ПРИЕМНА В ДРЯНОВО 11.00

На 28 април 2017 г. /петък/ от 11:00 часа в Музей „Колю Фичето“ гр. Дряново Областен информационен център – Габрово ще проведе информационна среща на тема „Европейските средства в подкрепа на младите хора“.

Целта на събитието е запознаване на младите хора с възможностите предоставяни от ЕСИФ за тяхното обучение, практика, бъдеща професионална реализация. На срещата ще бъдат популяризирани и трите значими годишнини, които честваме през 2017 г.


ОИЦ – КЮСТЕНДИЛ ПРЕДСТАВЯ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ПРЕЗ 2017Г. В ОБЩИНА НЕВЕСТИНО 13:00

На 28.04.2017г. (петък) от 13:00ч. в залата на Община Невестино ОИЦ - Кюстендил ще проведе информационна среща, на която ще бъдат представени актуалните възможности за кандидатстване по програмите съфинансирани от ЕСИФ през 2017г. По време на събитието екипът на ОИЦ – Кюстендил ще разясни регламентите на двата конкурса, които се провеждат в рамките на информационната кампания „Заедно за Европа”. На срещата са поканени представители на местната администрация, неправителствения сектор, младежи и други заинтересовани лица.


ОИЦ-СИЛИСТРА НАГРАЖДАВА МАЛКИТЕ ХУДОЖНИЦИ В ОБЩИНА ТУТРАКАН 14:00

На 28 април (петък) 2017 г., от 14:00 ч., в НЧ „Н.Й.Вапцаров – 1873“ в гр. Тутракан, екипът на ОИЦ-Силистра ще проведе награждаване на победителите в конкурса за детска рисунка на тема „10 години България в ЕС“. Събитието ще бъде съпътствано от изнесена приемна на ОИЦ-Силистра и изложба на всички творби.


ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ В ЛЕТНИЦА 16.00

На 28 април 2017 г. от 16:00 ч. в ДГ „Ирина Бачо Кирова“ - гр. Летница ще се проведе Спортен празник по проект „Стъпка към училище“ на Сдружение „Знание“ Ловеч и Община Летница, финансиран по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансиран от Европейския социален фонд. Провежданото като Ден на отворените врати събитие е част от националната инициатива „Заедно за Европа“ и общоевропейската кампания „Европа в моя регион 2017“.


ДЕСЕТДНЕВКА НА ЕВРОПА В ТРОЯН 17.30

На 28 април 2017 г. от 17:30 ч. в НЧ „Наука – 1870 г.“ в гр. Троян с концерт на Вокална студия „Усмивка“ ще приключат Дни на талантите и интересите, в които ученици показват придобити умения по проект „Твоят час“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ чрез Европейския социален фонд. Наградите за талантливите деца са осигурени от Областен информационен център – Ловеч.    


Fond bg

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.