wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

ОИЦ-Пловдив реализира приключенски игри в Кричим 13:20

На 15.12.2017 г. (петък) от 13:20 часа в СУ „Пенчо Славейков“ гр. Кричим ще се проведат приключенски игри. Те са част от информационната кампания на ОИЦ-Пловдив „Опознаване на проекти, финансирани от ЕС“. Основната цел на кампанията е повишаване информираността на младите хора за Европейския съюз и финансирани у нас обекти. Възпитаниците на СУ „Пенчо Славейков“ ще бъдат групирани в няколко отбора, които ще се впуснат в съревнования за проучване и опознаване на реализираните проекти в града със средства от Европейския съюз.


КОЛЕДНА РАБОТНА СРЕЩА С МЕДИИ НА ОИЦ-СТАРА ЗАГОРА 14.15

На 15.12.2017 г. /петък/ от 14.15 часа в офиса на Областен информационен център – Стара Загора ще се проведе работна среща с представители на местни, регионални и национални медии на тема: „Шест години информираме ЗАЕДНО”.


Fond bg

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.