wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

На 26 юли 2017 г. от 11,30 ч. в ОИЦ – Пазарджик се проведе второто от двете тегления на томболата за семействата, които са се включили в проект „FIESTA” чрез попълване на анкетна карта. На принципа на случайното разпределение седемнадесет участници спечелиха различни награди.

Най-голямата награда, електрически скутер, спечели Ангел Механджийки, велосипед Bikesport – Нина Павлова, пералня Hotpoint-Ariston – Атанас Шарков, хладилник с фризер Liebherr – Александра Ендарова, телевизор Samsung – Радослав Марков, прахосмукачка Bosch – Любомир Лалин, хлебопекарна Gorenje – Добромир Зубев, а соларно зарядно с водоустойчив панел и мощен прожектор спечелиха още десет късметлии участвали в попълване на анкетната карта.

Целта на Международен проект „FIESTA” е повишаване информираността на семейства с цел прилагане на конкретни енергоспестяващи мерки в домакинствата и създаване на „енергоспестяващи” навици сред семействата. В проекта участват 5 европейски държави: Италия, Испания, Хърватска, Кипър и България, като от всяка държава участват по 3 общини. България е представена от общини Пазарджик, Бургас и Враца.

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.