wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/18476

По покана на община Тунджа експерти от Областния информационен център се срещнаха с жители на три села от община Тунджа - с. Болярско, с. Генерал Инзово и с. Скалица.

Информационните събития, състояли се на 29, 30 и 31.05.2018 г. имаха за цел да представят ползите за страната, за областта и за общината от членството на България в ЕС. Участниците в срещите получиха информация за първото българско Председателство на Съвета на ЕС, за неговата роля, за фукнционирането и координацията на европейските институции. Подчертаха се основните приоритети, поставени в програмата на Председателството, както и постигнатото до момента.

Подобрението на живота на хората в различни негови аспекти бе представено чрез снимков материал и информация за успешни и важни за хората от областта изпълнени проекти по оперативните програми. Те бяха разпознаваеми за жителите  от община Тунджа, а в част от тях те успяха да видят обновени сгради, инфраструктура и предоставени социални услуги в техните населени места.

В края на срещите участниците споделиха задоволството си от свършеното до момента и желанието да се продължи работата  за съживяването на малките населени места.

Галерия със снимки

{gallery}18476{/gallery}

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.