wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

ОИЦ-Пловдив със заключителна пресконференция по повод изпълнението на проект „Ефективно функциониране на областен информационен център в гр. Пловдив“ 11:00

На 19.12.2018 г. /сряда/ от 11:00 часа в Заседателна зала на община Пловдив ще се проведе заключителна пресконференция по повод изпълнението на проект „Ефективно функциониране на областен информационен център в гр. Пловдив“. Екипът на Центъра ще представи изпълнените дейности и постигнатите резултати за периода 13.12.2015 г. - 31.12.2018 г. Проектът е финансиран по Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.


ОИЦ-РУСЕ ОРГАНИЗИРА ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ „МОЯТА ЕВРОПЕЙСКА КОЛЕДА“ 16:00

На 19 декември 2018 г., сряда, от 16.00 часа Областният информационен център – Русе организира в партньорство с Община Русе мащабно събитие в Пленарна зала под мотото „Моята европейска Коледа“. На него ще бъдат популяризирани социални услуги в Русе, финансирани с европейски средства. Ползвателите на тези услуги, деца и младежи, ще бъдат зарадвани с празничен концерт с водещ Бате Енчо и с коледни подаръци.


Fond bg

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.