wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Информационна среща на ОИЦ – Ловеч в град Летница 10:30

На 28 юни 2017 г., от 10.30 ч., в зала на Младежки център, град Летница, Областен информационен център - Ловеч ще проведе информационна среща на тема „В средата на програмния период“. Експертите от ОИЦ - Ловеч ще представят данни за напредъка в изпълнението на Оперативните програми и Програмата за развитие на селските райони на ниво област Ловеч, както и актуални възможности за кандидатстване с проектни предложения през 2017 г.


Изнесена приемна на ОИЦ-София в община Годеч 11:00

На 28 юни (сряда) от 11.00 ч. до 14:00 ч. екипът на Областен информационен център-София ще проведе изнесена приемна в гр. Годеч (пл. „Свобода“ 1). Посетителите на приемната ще бъдат запознати с актуални и предстоящи процедури по програмите, съфинансирани от ЕСИФ.


Fond bg

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.