wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

banner oic new

Изпълнение на ОП

Декември

 
 
 

Общ бюджет
7926 млн €

Договорени средства
8465 млн €

Изплатени суми
7554 млн €

още

* данните се обновяват на 10-то число, пo счетоводни причини

Абонамент за бюлетин

Подайте сигнал за нередност

Задайте ни въпросите, които Ви интересуват

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

ОИЦ – КЮСТЕНДИЛ С ОТКРИТА ПРИЕМНА НА ПРАЗНИКА НА ПЛОДОРОДИЕТО 11:00

На 1 октомври (събота) от 11:00ч до 18:00ч., в рамките на ежегодния за Кюстендил Празник на плодородието, ОИЦ – Кюстендил ще проведе открита приемна. По време на приемната всеки заинтересован може да получи актуална информация за възможностите за кандидатстване по европейските програми, информационни и рекламни материали.

Освен с откритата приемна, ОИЦ – Кюстендил ще се включи в общинския празник с хепънинг, включващ провеждане на щафетни игри, карнавал за деца, концерт. Тогава ще бъде обявен и победителят във фотоконкурса „Бъдещето през обектива”.

Събитията са част от инициативата „Европейските фондове в подкрепа на селското стопанство - 2016”, организирана от ОИЦ – Кюстендил в периода 29 август – 1 октомври 2016 г.


„Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.