wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

banner oic new

Изпълнение на ОП

Декември

 
 
 

Общ бюджет
7926 млн €

Договорени средства
8465 млн €

Изплатени суми
7554 млн €

още

* данните се обновяват на 10-то число, пo счетоводни причини

Абонамент за бюлетин

Подайте сигнал за нередност

Задайте ни въпросите, които Ви интересуват

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Информационна среща на ОИЦ–Пловдив и Обединени Бизнес Клубове в града под тепетата 10:00

На 30 юни 2016 г. /четвъртък/ Областен информационен център – Пловдив, в партньорство със Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове ще проведе информационно събитие за възможностите за финансиране на проекти. То ще се състои в сградата на ОбС – Пловдив, ул. „Авксентий Велешки“ №20 и е с начален час 10:00 часа. Програмата предвижда представяне на отворените процедури по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ - „Енергийна ефективност за малките и средни предприятия“ и  „Развитие на управленския капацитет и растеж на МСП“. На срещата ще бъдат представени и мерките с отворен или планиран прием през 2016г. от Програмата за развитие на селските райони, както и общ преглед на eропейските програми за директно финансиране от Брюксел за периода 2016–2017 г., програмите Хоризонт 2020, COSME и INTERREG.


Информационна среща на ОИЦ – Ловеч в град Троян 14:00

На 30 юни 2016 г., от 14.00 ч., в зала на Културно – информационен център, град Троян, Областен информационен център - Ловеч ще проведе информационна среща на тема „Възможности 2016 г.“. Експертите от ОИЦ - Ловеч ще запознаят аудиторията с възможности за повишаване на капацитета на педагогическите специалисти за работа в мултикултурна среда и подкрепа на уязвими групи за висше образование, които предстои да бъдат отворени за кандидатстване по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ през месец юни, тази година. Заинтересованите лица ще бъдат запознати и с редица предстоящи процедури по ОП „Околна среда“, ОП „Региони в растеж“, ОП „Развитие на човешките ресурси“ и Програмата за развитие на селските райони. 


„Фонд мениджър на финансови инструменти в България“ ЕАД

Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.