ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР - СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ В СМОЛЯН СЪВМЕСТНО С ЕВРОПЕЙСКИ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР „ЕВРОПА ДИРЕКТНО“ СМОЛЯН

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00-13:00

На 15.09.2022 г. /четвъртък/, от 10:00 до 13:00 ч. пред Дома на техниката на бул. „България” 66 (пешеходна зона) в Смолян, ще се проведе съвместно информационно събитие на Областен информационен център – Смолян и Европейски информационен център „Европа директно“ Смолян.

Експертите на ОИЦ - Смолян ще предоставят информация за актуални и предстоящи процедури по Оперативните програми и Програма за развитие на селските райони през 2022 г. Екипът на ОИЦ - Смолян ще предоставя безплатни индивидуални консултации на място за всички граждани, желаещи да финансират идеите си с европейски средства, както и ще раздава безплатно печатни информационни и рекламни материали на европейска тематика.

Екипът на Европейски информационен център „Европа директно“ Смолян ще раздава на гражданите актуални информационни материали, печатни издания на европейските институции, рекламни материали и ще дава отговор на граждански запитвания и консултации по европейски теми.

ОИЦ
Смолян