Европа близо до гражданите на Добрич

Дата на събитието
Време на провеждане
17:00

На 26 юли (петък) 2019 г., от 17:00 часа, на пл. Свобода, гр. Добрич, Областен информационен център – Добрич ще се включи в информационното изложение на представителството на Европейска комисия в България с изнесена приемна и информационен щанд.

По време на събитието експертите от центъра ще информират и консултират заинтересованите граждани за актуалните възможности за финансиране на проекти по програмите, съфинансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Експерти от Представителството на Европейската комисия в България ще представят информация за трите корпоративни кампании на ЕК (#investEU, EU&ME, EUProtects), европейските политики и дейностите на Европейския съюз. Ще се проведат интерактивни игри, които ще изпитат познанията на посетителите за Европа.

От 16:00 до 20:00 часа, в залата на Търговско-промишлена палата-гр. Добрич ще се проведат  индивидуални консултации с местни фирми за най-подходящата програма на ЕС, с която могат да развият идеите и бизнеса си. В личните срещи ще участват представители на Европейската комисия, Европейската инвестиционна банка и финансовите посредници по програмите като Фонд мениджър на финансови инструменти в България.

ОИЦ
Добрич