Участие на ОИЦ – Пловдив в Регионална конференция по проект „Европа на Балканите: Общо бъдеще“

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 09.05.2024 г. от 10:00 часа, в Национален пресклуб на БТА, бул. „Шести септември“ № 140, гр. Пловдив, представители на Областен информационен център - Пловдив ще вземат участие в Регионална конференция по проект на БТА - 101122192 — 2022-BG-EUon Balkans „Европа на Балканите: Общо бъдеще“.

Официални участници в събитието ще бъдат генералният директор на БТА Кирил Вълчев, Мартин Дановски – заместник-министър на финансите, Иван Иванов – директор на Дирекция „Централно координационно звено“ към Министерство на финансите, инж. д-р Илия Зюмбилев - областен управител на област Пловдив, Владимир Темелков – зам.-кмет на община Пловдив, представители на Управляващи органи на програми, бизнес сдружения, кметове и заместник-кметове на общини от областта, както и представители на висши учебни заведения.

Ключови теми на презентациите ще бъдат новостите, свързани с финансиращите европейски програми за периода 2021-2027 г., в контекста на Политиката на сближаване в ЕС, както и постигнатите резултати по европейски проекти за периода 2014-2020 г.

ОИЦ
Пловдив