wrapper

Актуални отворени процедури

Структурни фондове на ЕС

Единен информационен портал

banner oic new

Изпълнение на ОП

Октомври

 
 
 

Общ бюджет
7926 млн €

Договорени средства
8513 млн €

Изплатени суми
7178 млн €

още

* данните се обновяват на 10-то число, пo счетоводни причини

Абонамент за бюлетин

Подайте сигнал за нередност

Задайте ни въпросите, които Ви интересуват

  • Актуални новини
Всички новини

Календар / СъбитияПон
Вт
Ср
Чет
Пет
Съб
Нед

Информационна среща на ОИЦ Сливен в гр. Котел 10:00

На 27.11.2015 г. /петък/ от 10:00 ч. в залата на Общински съвет Котел ОИЦ Сливен организира информационна среща на тема „Възможности за образователна и социална интеграция по Оперативните програми 2014-2020 г.“ За участие в събитието са поканени представители на местната администрация, образователни институции, читалища и неправителствени организации.


ОИЦ – Велико Търново с информационна среща в гр. Велико Търново 10:30

На 27 ноември 2015 г. (петък) от 10:30 ч. в Конферентната зала на Областен информационен център – Велико Търново ще проведе информационна среща „Възможности по оперативните програми“ и кампания „Заедно за съпричастността“. Участниците в събитието ще бъдат информирани за процедури за кандидатстване през тази и следващата година. Като част от националната кампания „Заедно за съпричастността“ ще бъдат представени и възможностите за подкрепа на уязвимите групи по ОП „Развитие на човешките ресурси“.


ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА ОИЦ-РАЗГРАД В ОБЩИНА САМУИЛ 10:30

На 27 ноември 2015 г.(петък) от 10:30 ч. в реновираното по европроект СОУ „Св. Св. Кирил и Методий- с. Самуил, Областният информационен център (ОИЦ) – Разград ще проведе информационна среща.

Представители на широката общественост ‒ учебни заведения, НПО, бизнеса, местни и регионални власти, центрове за професионално обучение, социално-икономически партньори, културни институции, граждани и медии ще се запознаят с условията за кандидатстване с проекти по отворени и предстоящи процедури по оперативните програми за периода 2014-2020 г.


Заключителна пресконференция по проект "Техническа помощ в подкрепа на Община Русе за програмен период 2014-2020г." 13:30

На 27.11.2015г. от 13:30 часа в Заседателна зала на 3-ти етаж в сградата на Община Русе ще се проведе заключителна пресконференция по проекта "Техническа помощ в подкрепа на Община Русе за програмен период 2014-2020г“ с бенефициент община Русе.


ОИЦ-СОФИЯ ЩЕ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА С ЧЛЕНОВЕТЕ НА НУЕП 14:00

На 27 ноември (петък) от 14.00 часа екипът на Областен информационен център София-град и София-област за популяризиране на Кохезионната политика на ЕС в България (ОИЦ-София) ще проведе информационна среща с членовете на Национален ученически екопарламент (НУЕП) за представяне на възможности за финансиране на образователни институции и неправителствени природозащитни организации от програмите, съ-финансирани от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ). Събитието ще се проведе в Центъра за подготовка на ученици за олимпиади, гр. София, бул. „Драган Цанков” 21А, срещу „Интерпред”. Поканени за участие са представители на екоклубове, директори на училища, учители, ОДК, както и всички заинтересовани от темата.


Актуални отворени процедури

Всички отворени процедури

eufunds.bg - Видео

Hide Main content block

Оперативни програми

Относно

Порталът се доразвива и поддържа по проект 0045-ЦИО-3.2 „Поддръжка и доразвиване на Единния информационен портал за Структурните фондове и Кохезионния фонд в България www.eufunds.bg” (BG161PO002-3.2.01-0004-C0001). Проектът е осъществен с финансовата подкрепа на оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.