Събития на ОИЦ

ОИЦ - Разград се включва в откриването на ДЯ „Слънчево детство” по ОПРР

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00 ч.

На 21 февруари 2020 г. (петък) от 10:00 ч. на площадката на Детска ясла „Слънчево детство”, ж.к. „Орел”,  гр. Разград, екипът на Областния информационен център (ОИЦ) ‒ Разград ще се включи в откриването на обект „Детска ясла „Слънчево детство”, ж.к. „Орел” по проект на ОПРР 2014-2020 г., с бенефициент Община Разград.

 

ОИЦ
Разград

ОИЦ - Разград се включва в откриването на ДГ „Райна Княгиня” по европроект

Дата на събитието
Време на провеждане
11:30

На 21 февруари 2020 г. (петък) от 11:30 ч. в двора на Детска градина „Райна Княгиня”, ул. „Южен булевард” №48Б,  гр. Разград, екипът на Областния информационен център (ОИЦ) ‒ Разград ще се включи в откриването на обект „ДГ „Райна Княгиня”, ж.к. „Орел” по проект на ОПРР 2014-2020 г., с бенефициент Община Разград.

ОИЦ
Разград

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ С МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ОБЩИНА ХАРМАНЛИ

Дата на събитието
Време на провеждане
13:10

На 24.02.2020 г. (понеделник), от 13:10 часа, в СУ „Неофит Рилски“ гр. Харманли, Областен информационен център – гр. Хасково ще проведе публично информационно събитие на тема: „Европа за нас”. Срещата е насочена към младите хора и представителите на образователните институции в област Хасково и има за задача предоставяне на информация за целите и същността на Кохезионната политика на ЕС в България, правата на младите хора в ЕС, представяне на оперативните програми и програмата „Еразъм+“, с цел повишаване информираността сред младите хора и насърчаване на тяхното активно включване, популяризиране 70-та годишнина от произнасянето на декларацията на Робер Шуман през 1950 г. за създаване на Европейска общност за въглища и стомана и предоставяне на информация за предстоящи процедури по оперативните програми, съгласно ИГРП и дейността и програмите на МИГ-ове на територията на област Хасково.

ОИЦ
Хасково

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ С МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ОБЩИНА МАДЖАРОВО

Дата на събитието
Време на провеждане
13:00

На 25.02.2020 г. (вторник), от 13:00 часа. в СУ „Димитър Маджаров“, гр. Маджарово, Областен информационен център – гр. Хасково ще проведе публично информационно събитие на тема: „Европа за нас”. Срещата е насочена към младите хора и представителите на образователните институции в област Хасково и има за задача предоставяне на информация за целите и същността на Кохезионната политика на ЕС в България, правата на младите хора в ЕС, представяне на оперативните програми и програмата „Еразъм+“, с цел повишаване информираността сред младите хора и насърчаване на тяхното активно включване, популяризиране 70-та годишнина от произнасянето на декларацията на Робер Шуман през 1950 г. за създаване на Европейска общност за въглища и стомана и предоставяне на информация за предстоящи процедури по оперативните програми, съгласно ИГРП и дейността и програмите на МИГ-ове на територията на област Хасково.

ОИЦ
Хасково

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННИ СРЕЩИ С МЛАДИТЕ ХОРА ОТ ОБЩИНА ИВАЙЛОВГРАД

Дата на събитието
Време на провеждане
12:00

На 26.02.2020 г. (сряда), от 12:00 часа, в СУ „Христо Ботев“, гр. Ивайловград, Областен информационен център – гр. Хасково ще проведе публично информационно събитие на тема: „Европа за нас”. Срещата е насочена към младите хора и представителите на образователните институции в област Хасково и има за задача предоставяне на информация за целите и същността на Кохезионната политика на ЕС в България, правата на младите хора в ЕС, представяне на оперативните програми и програмата „Еразъм+“, с цел повишаване информираността сред младите хора и насърчаване на тяхното активно включване, популяризиране 70-та годишнина от произнасянето на декларацията на Робер Шуман през 1950 г. за създаване на Европейска общност за въглища и стомана и предоставяне на информация за предстоящи процедури по оперативните програми, съгласно ИГРП и дейността и програмите на МИГ-ове на територията на област Хасково.

ОИЦ
Хасково

ОИЦ-ВАРНА ОРГАНИЗИРА КОНФЕРЕНЦИЯ НА ВИСОКО НИВО

Дата на събитието
Време на провеждане
9:30

На 6 март /петък/ 2020г., от 9:30 часа, в зала „Аула“ на Икономическия университет-Варна ще се проведе конференцията „Хоризонт Европа – образование, иновации, научни изследвания“. Тя е организирана от Областния информационен център-Варна.

Във форума ще участват еврокомисарят Мария Габриел, евродепутатът Емил Радев, вицепремиерът Томислав Дончев, председателят на УС на Фонда на фондовете Мартин Дановски, зам.-министърът на образованието Карина Ангелиева, депутати, представители на централната и местната власт, академичната общност, неправителствени организации, студенти, представители на бизнеса.

Регистрацията за събитието е безплатна и може да бъде направена тук:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfk8jq8QZPSR2Z11XUmBfdIGkmZ661xpcgTOAbWcNjJkZ0TxA/viewform

банер

 

ОИЦ
Варна