Събития за 17.10.2019

Младите предприемачи в Европа

Дата на събитието
Време на провеждане
09:00 ч.

На 17 октомври (четвъртък) 2019 г., 9:00 часа в голямата заседателна зала на Община град Добрич (ет.2), екипът на Областен информационен център - Добрич ще проведе информационно събитие с младежи и преподаватели от България, Белгия, Италия, Норвегия и Румъния. Събитието е част от работна среща по проект „Насърчаване на предприемачеството сред младите хора чрез управление на учебна компания на европейско равнище на обучение“, финансиран по програма „Еразъм+“, КД2.

Екипът на ОИЦ-Добрич ще представи дейността си, някои инициативи на центъра насочени към младежи, както и европейските възможности за обучение и финансиране на млади предприемачи.

ОИЦ
Добрич

Европа в моя град: Промяната в Трявна

Дата на събитието
Време на провеждане
15:00 часа

Euopre in my city - Tryavna
#Europeinmycity

На 17.10.2019 г. (четвъртък) в музей „Старото школо“, с адрес: ул. „Проф. Пенчо Райков“ 27 град Трявна, Областен информационен център – Габрово Ви кани на информационна среща „Европа в моя град: Промяната в Трявна“.

Събитието ще представи Изложба за най-забележителните обекти в града, финансирани с европейски средства, резултати от ученическото състезание „Селфи с Европа“ и награждаване на най-добре представилия се отбор, дискусия и идеи за обекти, в които да се инвестират средства през следващия програмен период 2021-2027 г.

Събитието се организира от Европейски информационен център „Европа директно“ Габрово, Областен информационен център – Габрово и Регионално сдружение на общини „Централна Стара планина“ с активното съдействие на Регионалното управление на образованието – Габрово

ОИЦ
Габрово