Събития за 07.02.2020

ОИЦ-ВАРНА ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА „ДА СТАНЕМ УСПЕШНИ С ЕВРОПАРИ!“

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 7 февруари /петък/ 2020г., от 10:00 часа, в зала „Голдън Тюлип“ на хотел „Голдън Тюлип“, (бул. Христо Ботев № 3 А), Областният информационен център-Варна, съвместно с Регионалната агенция за предприемачество и иновации-Варна, организира информационна среща „Да станем успешни с европари!“.

По време на събитието ще бъдат представени програма „Еразъм за млади предприемачи“ и възможностите за финансиране на стартиращ бизнес с европейски средства.

ОИЦ
Варна

Среща „Европа в моя град: промяната в Трявна“ организира ОИЦ - Габрово

Дата на събитието
Време на провеждане
13:30 часа

Среща на тема „Европа в моя град: промяната в Трявна“ организират Областен информационен център – Габрово и Община Трявна.

Събитието ще се проведе на 7 февруари 2020 година от 13.30 часа в заседателната зала на общинската администрация. Участие в него ще вземат кметът на Община Трявна г-жа Силвия Кръстева, представители на общинската администрация и ученици от Средното училище „Петко Рачев Славейков“. Срещата е заключителен етап на поредица от събития, започнали през есента на 2019 година като съвместна инициатива на Областен информационен център – Габрово, Европейски информационен център „Европа директно“ – Габрово и Регионално сдружение на общини „Централна Стара планина“.

ОИЦ
Габрово