С ИЗНЕСЕНА ПРИЕМНА В ЦАРЕВО ЗАПОЧНАХА СРЕЩИТЕ НА ОИЦ-БУРГАС В ОБЛАСТТА

На 7 юни 2022 /вторник/ с открита приемна пред сградата на Община Царево започна ежегодната обиколката на Областен информационен център-Бургас в областта. На изнесения щанд, експертите се срещнаха с граждани и гости на града. Най-голям интерес и множество въпроси постъпваха по повод очакваното финансиране за програмен период 2021-2027. Ангажирани с традиционни занимания като туризъм, риболов и земеделие, посетителите на приемната търсеха насоки за инвестиции и подобряване условията си на труд, разширяване на стопанствата и възможен достъп до международни пазари. Не липсваха въпроси и относно бъдещи мерки за справяне с финансовата криза от завишените цени на електроенергията и суровините за производство.

В рамките на месец юни, експертите на центъра ще се срещнат с обществеността в региона. Възможностите за срещи с екипа в 12- те общини можете да намерите в календара на портала.

Областен Информационен Център – Бургас: тел.: 056/ 826 136, e-mail: oic.burgas@gmail.com;  адрес: ул. Княз Александър Батенберг 28 /Бизнес инкубатор/; web: www.eufunds.bg, www.burgas.bg; FB страница: Областен информационен център - Бургас