ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ И РАЗВИТИЕ ВЪВ ФОКУСА НА ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА СЪС СТУДЕНТИ ОТ СУ

Екипът на Областен информационен център София-град и София-област бе домакин на информационна среща със студенти от магистърска програма „Европейски проекти“ към Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

По време на срещата бяха представени и обсъдени основните приоритети и възможности, които ще предоставят програмите за младите хора през новия програмен период. Екипът запозна студентите и с новите функционалности на Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България (ИСУН 2020), като даде и практически насоки за попълване на проектно предложение.

Основен фокус на срещата бяха възможностите за обучение и развитие на младите хора в България. Студентите споделиха  своите интереси и бъдещи планове за кариерно развитие. Във връзка с избраната специалност проявиха интерес и към системата ИСУН 2020. Екипът на ОИЦ-София насърчи студентите да бъдат активни в търсенето на възможностите, които предоставят европейските фондове, както и да се възползват от информационния ресурс, с който разполагат Областните информационни центрове.

Проект BG05SFOP001-4.007-0024-C01 „Осигуряване ефективното функциониране на Областен информационен център София-град и София-област за периода 2022-2023”, финансиран от Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд