ОИЦ - Пловдив популяризира европейските програми на съвместно събитие по случай 14 февруари

Стотици пловдивчани и гости на града празнуваха деня на любовта и виното на 14.02.2023г. в Дом на културата „Борис Христов“ със специална програма, организирана от Областен информационен център - Пловдив. Експертите на ОИЦ посрещаха на позициониран открит щанд всички, дошли да гледат премиерата на представлението „С гръб към залеза“. Събитието даде възможност на десетки заинтересовани граждани и потенциални бенефициенти да се запознаят с актуалните и очаквани процедури за безвъзмездна финансова помощ през 2023 г. и да получат информация за възможностите за финансиране на проекти по програмите, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено управление през настоящия програмен период.

Програмата, под надслов „Любов и вино в театъра“, се организира в партньорство с Община Пловдив, ПК Ажур-Пико, Маскарт ЕООД  и зарадва зрителите с две събития. След представлението, с участието на любими български актьори, за доброто настроение се погрижи звездата от „Гласът на България“ - Калоян Николов.

През цялото време на събитието, от 18:00 до 22:00 часа, експертите на Областен информационен център бяха на разположение за всички желаещи да се информират за програмите и процедурите за кандидатстване през новия програмен период.