ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА В ОБЩИНА ЧИРПАН

Днес, екипът на Областен информационен център - Стара Загора представи под формата на презентация актуална информация относно възможностите за кандидатстване с европейски средства пред събралата се аудитория в залата на община Чирпан.

По време на събитието експертът на центъра Даниела Кънева, запозна присъстващите в залата с условията за кандидатстване по процедури с обявен прием на документи, както и с такива, които предстоят да стартират. Тя насочи вниманието и към съществуващата в областта Местна инициативна група ( МИГ- Чирпан), с чиято подкрепа също ще могат да бъдат реализирани идеи с европейски средства.

Представители на община Чирпан споделиха добрият опит, който вече имат в изпълнението на проекти с европейски средства и обсъдиха новите си идеи и намерения, които смятат да осъществят с подкрепата на европейските програми в България.

Информационният ден в община Чирпан е част от поредицата събития на Областен информационен център - Стара Загора за 2023 година, която ще обхване 11-те общини на територията на област Стара Загора.

 

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 28 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.