МИГ "КИРКОВО - ЗЛАТОГРАД" ФИНАНСИРА САЛОН ЗА КРАСОТА В С. ЧОРБАДЖИЙСКО ПО МЯРКА 6.4 ОТ ПРСР

В началото на месец април "МИГ Кирково - Златоград", ЕТ "ШЕРИ - 2012 - ШЕРКЕ ИБРЯМ" и Държавен фонд "Земеделие" подписаха Договор за изпълнение на проект по процедура № BG06RDNP001-19.588 Мярка 6.4 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности на територията на МИГ Кирково - Златоград” по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за Водено от общностите местно развитие“ от Програма за развитие на селските райони за периода 2014-2020 г.

Обща стойност на проекта - 67 263,44 лв. от които 75% БФП и срок за изпълнение на Договора – 12 месеца от датата на подписването му.

Наименование на проектното предложение „Закупуване на оборудване и обзавеждане за салон за красота – фризьорски и козметични услуги“.

Чрез проектното предложение ЕТ "ШЕРИ - 2012 - ШЕРКЕ ИБРЯМ" предвижда закупуване на оборудване и обзавеждане на салон за красота в село Чорбаджийско, община Кирково.

Закупуването на съвременно и модерно оборудване ще доведе до повишаване качеството на предлаганите услуги, устойчиво използване на суровините, материалите и консумативите и подобряване на ресурсната ефективност.