НОВО ОБОРУДВАНЕ ЗА КАБИНЕТ ПО ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА, ФИНАНСИРАНО ОТ МИГ "КИРКОВО-ЗЛАТОГРАД"

С “Амбулатория за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина - Д-р Дарина Михайлова ЕООД” е подписан втори Административен договор по процедура № BG06RDNP001-19.588 Мярка 6.4 „Инвестиции в подкрепа на неземеделски дейности на територията на МИГ Кирково - Златоград” за изпълнение на проект „Закупуване на машини и оборудване за кабинет по дентална медицина, находящ се в село Кирково, община Кирково, област Кърджали“. Стойността на проекта е в размер на 132 717,00 лв. от които 75% БФП, срок за изпълнение на Договора – 12 месеца от датата на подписването му.

Проектното предложение предвижда закупуване на медицинско оборудване за обзавеждане на стоматологичен кабинет в сграда с идентификатор № 36926.1.301.3.2 по КККР на с. Кирково.

С реализирането на инвестиционното намерение, ще се създаде лечебно заведение, отговарящо на съвременните изисквания за предлагане на този вид услуги, ще се постигне високо качество на предлаганите услуги, подобряване на конкуретоспособността на местната икономика и устойчиво развитие на бизнеса.