ОИЦ – БЛАГОЕВГРАД ЩЕ ПРОВЕДЕ ОТКРИТИ ПРИЕМНИ В ОБЩИНИТЕ ОТ ОБЛАСТТА

Екипът  на Областен информационен център – Благоевград стартира ежегодната си обиколка на общините в региона. В периода 13-23 юни 2023 г. експертите от ОИЦ – Благоевград ще посетят всеки от 14-те общински центъра в областта и ще проведат открити приемни и информационни срещи. По време на събитията ще бъдат представени Програмите за финансиране от Европейските фондове при споделено управление  2021-2027 и техните Индикативни годишни работни програми за 2023 година. Ще бъдат представени и възможности за въвеждане на мерки за енергийна ефективност. На място служителите на ОИЦ ще отговарят на всякакви въпроси на граждани, свързани с възможности за финансиране на проекти с европейски средства.

Обиколката на ОИЦ – Благоевград стартира във вторник – 13 юни с открити приемни в Кресна и Струмяни. В сряда актуална информация на място ще могат да получат жителите на Разлог и Банско, а в четвъртък – Белица и Якоруда. В петък експертите на ОИЦ – Благоевград ще бъдат в град Симитли.

Следващата седмица информационни събития ще бъдат проведени в Петрич и Сандански – на 20 юни /вторник/, Гоце Делчев и Гърмен – 21 юни /сряда/, Сатовча и Хаджидимово – 22 юни /четвъртък/. На 23 юни /петък/ открита приемна ще бъде проведена и в областния център, пред офиса на ОИЦ – Благоевград.

Откритите приемни ще се провеждат на мобилен щанд в общинските центрове на област Благоевград. Сутрешните събития ще започват в 10.30 часа, а следобедните – в 13. 30 часа.

 

 

Областен информационен център - Благоевград е част от мрежата от 27 Областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ) в България.

За допълнителна информация:

Елена Михова

Експерт „Комуникация, информация и логистика“

Тел.: 0893/33 67 28, e-mail: oic.blagoevgrad@gmail.com