ОИЦ-БУРГАС ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННИ СЪБИТИЯ НА ОТКРИТО В АЙТОС И КАРНОБАТ

В рамките на един ден Областен информационен център – Бургас организира изнесени приемни в градовете Айтос и Карнобат. За поредна година присъствието на експертите не остана незабелязано и интересът към възможностите за финансиране, които предстоят през програмен период 2021-2027 г. привлече разнородна публика.

Откритата приемна на ОИЦ беше посетена от представители на местната администрация на Общините Айтос и Карнобат, земеделски производители, представители на малкия и среден бизнес и ученици, младши представители на ЕП в България.

Особен интерес сред посетителите на изнесения офис предизвикаха заложените в Индикативните годишни работни програми за 2023 г. процедури предвиждащи подпомагане за семейни предприятия и стартиращ бизнес, възможностите за повишаване на квалификацията, дигиталните умения и включване в пазара на труда на маргинализирани групи, въвеждане на мерки за енергийна ефективност и инвестиции в ДМА за земеделските производители.

 

Областен Информационен Център – Бургас: тел.: 056/ 826 136, e-mail: oic.burgas@gmail.com;  адрес: ул. Княз Александър Батенберг 28 /Бизнес инкубатор/; web: www.eufunds.bg, www.burgas.bg; FB страница: Областен информационен център – Бургас.