Обществено обсъждане на концепция за интегрирано териториално развитие "Интегрирана териториална концепция за развитие на община Монтана" в Монтана

Обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие (КИТИ) "Интегрирана териториална концепция за развитие на община Монтана" ще се проведе на 16 февруари (петък) от 11.00 до 12.00 ч. в Заседателната зала на Общинския младежки дом в Монтана.

Основната цел на проектното предложение е физическото възстановяване на общинската територия чрез подобрения на публични сгради и обществени пространства, което е съчетано със здравно, социално и икономическо възстановяване чрез инвестиции в хората. Заложените в проектното предложение дейности са обновяване, модернизиране и изграждане на обществени зони за отдих, ремонт и енергийна ефективност в сградите на Регионалния държавен архив в Монтана, Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ и Зоналното жандармерийско управление, както и закупуване на нова медицинска апаратура на МБАЛ „Д-р Стамен Илиев“.

Онлайн анкета за КИТИ „Интегрирана териториална концепция за развитие на община Монтана“: https://s.shopeee.com/ItMF

Всеки, който има препоръки или възражения, може да ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Монтана (Звено за публични консултации към РСР на СЗР) до 19 февруари: oic@montana.bg.

Презентация: