Обществено обсъждане на концепция за интегрирано териториално развитие "Концепция за подобряване и обогатяване на материално-техническата база на Професионална гимназия по лека промишленост – Монтана" в Монтана

Обществено обсъждане на концепцията за интегрирано териториално развитие (КИТИ) "Концепция за подобряване и обогатяване на материално-техническата база на Професионална гимназия по лека промишленост – Монтана“ ще се проведе на 16 февруари (петък) от 13.30 до 14.30 ч. в Заседателната зала на Общинския младежки дом в Монтана.

Основната цел на проектното предложение е предоставяне на качествена професионална подготовка и условия за подобряване на практическите умения на учениците, както и прилагане на принципите на учене чрез работа. Заложени са инвестиции за обогатяване на материално-техническата база на гимназията чрез закупуването на специални машини, работно облекло и лични предпазни средства, учебна литература и пособия. Предвидени са дейности за повишаване на квалификацията и компетентностите на учители и преподаватели по професионална подготовка и осигуряване на наставници и работни места за учениците.

Онлайн анкета за КИТИ „Концепция за подобряване и обогатяване на материално-техническата база на Професионална гимназия по лека промишленост – Монтана“: https://s.shopeee.com/ZtVb

Всеки, който има препоръки или възражения, може да ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Монтана (Звено за публични консултации към РСР на СЗР) до 19 февруари: oic@montana.bg.

Презентация: