ОИЦ-Пловдив се включи в 21-ото издание на форума „Национални дни на кариерата“

Събитието се проведе вчера на 5-и април от 10:00ч. в Пловдивски Панаир, Конгресен Център. Освен експерти от Областен център – Пловдив, в мероприятието взеха участие още 33 компании, които представиха на заинтересованите младежи актуални възможности за кариера и стаж. През целия ден до 16:00 ч. студенти и млади специалисти се срещаха на живо с представителите на водещи работодатели в гр. Пловдив и получаваха повече информация за техните свободни работни и стажантски позиции, както и за работата в компанията. Младите хора бяха информирани за пазара на труда и натрупаха нов ценен опит за провеждане на интервюта.

Не малко младежи се спряха и на разположения щанд на Областен информационен център – Пловдив, където имаха възможност да се запознаят с възможностите, които предоставят европейските фондове, начините на финансиране, кандидатстване с проектни предложения чрез електронната платформа ИСУН 2020.

 

Проект „Осигуряване функционирането на ОИЦ-Пловдив през периода 2022-2023 г.“ се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020.