ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА ОИЦ - СОФИЯ В ОБЩИНА БОТЕВГРАД

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

На 3 ноември  2022 г. (четвъртък) от 11:00 часа, в зала „Христо Ботев“,  сградата на общинска администрация Ботевград (пл. „Освобождение“ № 13, гр. Ботевград), Областен информационен център София-град и София-област (ОИЦ-София) ще проведе информационна среща. По време на срещата ще бъдат презентирани условията за кандидатстване по отворени процедури за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ, както и предстоящи възможности за финансиране на проекти до края на 2022 година. Поканени за участие са всички заинтересовани страни в общината - представители на общинската администрация, бизнеса, образователни, културни и социални институции, земеделски производители, представители на медиите.

Информационните срещи се организират в рамките на есенната кампания на ОИЦ-София във всяка една от 22-те общини на територията на Софийска област. Кампанията се провежда в периода от 11 октомври до 3 ноември 2022 г. Нейната цел е да се разшири и улесни достъпа на гражданите до информационните услуги на Областния информационен център.

Проект №BG05SFOP001-4.007-0024-C01 „Осигуряване ефективното функциониране на Областен информационен център  София-град и София-област за периода 2022-2023”, финансиран от  Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд

ОИЦ
София