ОИЦ-Ловеч представя новите програми на България за периода 2021 -2027

Дата на събитието
Време на провеждане
14:00

На 15 декември 2022 г., от 14.00 ч. в офиса на Областен информационен център – Ловеч ще се проведе втора информационна среща, посветена на новите програми на Р. България за периода 2021 -2027 г., съфинансирани от ЕС. Събитието е част от Общата инициатива на Мрежата от Областни информационни центрове в страната.

Целта на събитието е да бъде запозната широката общественост с новите програми, съфинансирани със средства от Европейските фондове за споделено управление за периода 2021-2027 г. – приоритети, финансиране, съпоставка с предходния програмен период, предстоящи и отворени процедури за кандидатстване.

За участие в информационната среща са поканени представителите на общински администрации от всичките осем общини в областта; представители на гражданското общество - неправителствени организации, организации на работодатели и на синдикати, фондации, партньорски организации; бизнес - представители на малки и средни предприятия и др.; научна общност - представители на университети, БАН, Селскостопанската академия и други заинтересовани страни на местно ниво.

ОИЦ
Ловеч