РАБОТНА СРЕЩА НА ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА С МЕДИИ

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

На 15 декември 2022 г. от 11.00 часа, в офиса на Областен информационен център – Стара Загора, ул. „Митрополит Методи Кусев“ №9, град Стара Загора, ще се проведе работна среща с журналисти на тема: „Работа с информационни източници, свързани с Европейско финансиране в страната ни и подобряване на сътрудничеството между регионалните и местните медии и ОИЦ – Стара Загора през следващата 2023 година“

На работната среща ще бъде предоставена полезна информация за Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България - ИСУН 2020 и възможностите за извличане на данни от публичния модул на системата за сключените договори по различни критерии - програми, региони за планиране, области, населени места, бенефициенти, партньори и т.н. Ще бъдат обсъдени и идеи за надграждане на сътрудничеството между медиите и ОИЦ – Стара Загора за предстоящата година, с цел по-ефективното информиране на местните общности за възможностите, свързани с Европейско финансиране.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 Областни информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

ОИЦ
Стара Загора