ОИЦ – Сливен организира информационно събитие в град Нова Загора

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 10 ноември 2022 г. /четвъртък/, от 10:00 часа в заседателната зала на Община Нова Загора ще се проведе информационно събитие за представяне на информация за изпълнението на Оперативните програми 2014-2020 на територията на област Сливен по данни от Информационната система за управление и наблюдение на средствата от ЕС в България – ИСУН2020.

В рамките на събитието ще бъде презентирана и информация относно възможносттите за финансиране през програмен период 2021-2027 – Споразумение за партньорство, Европейски фондове при споделено управление, Програми, приоритети, национално законодателство.

За участие в мероприятието са поканени представители на общинска и държавна администрация, работодатели, неправителствени организации, читалища, доставчици на социални услуги и др.

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ОИЦ
Сливен