ОИЦ - Сливен организира информационно събитие на тема „Възможности за младите хора по Оперативните програми 2014-2020 г.“

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

На 16 ноември 2022 г., 11:00 часа, в залата на ОИЦ - Сливен ще се проведе информационно събитие на тема „Възможности за младите хора по Оперативните програми 2014-2020 г.“.

По време на срещата младежите ще се запознаят с възможностите за кандидатстване по проекти, финансирани с европейски средства, с цел осигуряване на образование и заетост.

Учениците ще получат информация относно мерките за повишаване на икономическата активност и достъп до заетост на търсещите работа младежи до 29-годишна възраст, а също и за стартиране на самостоятелна стопанска дейност чрез финансовия инструмент „Микрофинансиране със споделен риск“.

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ОИЦ
Сливен