ОИЦ-Добрич организира фест „Умея и ще успея“

Дата на събитието
Време на провеждане
15:30 - 17:30

На 10 май (сряда) 2023 г. от 15:30 до 17:30 на площад Свобода, гр. Добрич, Областен информационен център - Добрич ще проведе Фест „Умея и ще успея“ с участието на образователни и обучителни организации от област Добрич. Събитието е част от Общата кампания на мрежата от 27 областни информационни центрове за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз. С провеждането на феста ще се популяризира дейността на информационния център, възможностите за професионално образование и обучение в област Добрич и ще се отбележи Европейската година на уменията 2023 г.

В събитието са поканени да участват с информационни щандове представители на професионалните и висши училища от област Добрич, Центърът за развитие на човешките ресурси в качеството си Национална агенция по програмите Еразъм+ и Европейския корпус за солидарност, Дирекция „Бюро по труда“ Добрич като Национална EURES мрежа, Европа Директно Добрич и центрове за професионално обучение в гр. Добрич.

Екипът на ОИЦ-Добрич ще запознае посетителите с възможностите за финансиране на проекти с европейски средства, ще се популяризира работата на Мрежата от ОИЦ, с акцент върху експертната функция на работещите в центровете и как финансирането от ЕС може да помогне за развитие на нужните умения. Ще се организира тематична викторина с награди.

Фест "Умея и ще успея"

 

ОИЦ
Добрич