ОИЦ – СЛИВЕН ЩЕ ПРОВЕДЕ ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ НА ТЕМА „ЕВРОПЕЙСКА ГОДИНА НА УМЕНИЯТА 2023 Г.“

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 19 май 2023 г., петък, от 10:00 часа в залата на Областен информационен център – Сливен екипът на центъра ще проведе информационно събитие във връзка с Европейската година на уменията. Във форума ще участват представители на обучителни организации, ДБТ Сливен, представители на читалища, неправителствени организации, администрация, медии. Във фокуса на срещата ще бъдат възможностите за придобиване на ключови умения, дигитални компетенции, учене през целия живот и Програмите за програмен период 2021-2027, финансирани от Европейския социален фонд плюс (ЕСФ+).

Събитието е част от общата кампания на Мрежата от 27 областни информационни центъра, посветена на Европейска година на уменията 2023 г.

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ОИЦ
Сливен