СРЕЩА С МЛАДЕЖИ - УЧАСТНИЦИ В ПРОЕКТ "УЧЕНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ - 2"

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

На 16 май 2023 г., вторник, от 10:30 часа в Професионална гимназия по електротехника и електроника “Мария Кюри“ – Сливен екипът на ОИЦ Сливен ще проведе среща с ученици – участници в проект „Ученически практики – 2“, финансиран по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020. Целта на събитието е учениците да споделят своите впечатления и опит от участието си в проекта.

В рамките на форума младите хора ще получат и информация относно възможностите за кандидатстване по проекти, финансирани с европейски средства, с цел осигуряване на образование и заетост.

На срещата ще бъде популяризирана и работата на Мрежата от ОИЦ, с акцент върху експертната функция на работещите в центровете и как финансирането от ЕС може да помогне за развитие на нужните умения.

Събитието е част от общата кампания на Мрежата от 27 областни информационни центъра, посветена на Европейска година на уменията 2023 г.

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ОИЦ
Сливен