ОИЦ – СЛИВЕН ЩЕ УЧАСТВА В ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА УЧЕНИЧЕСКОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

В Деня на Европа – 9 май ученици ще заемат местата на екипа на Областен информационен център Сливен. Младежите ще се включат активно в работния процес - ще се запознаят с основните дейности и експертни функции на центъра, ще получат информация за възможностите, които Програмите предоставят за работа, обучение, предприемачество, ще разберат повече за Европейските фондове при споделено управление.

Денят на младежкото самоуправление се провежда в партньорство с Младежки дом - Сливен като част от инициативата „Управляваме заедно“, в контекста на Европейската година на  уменията.

Събитието е част от общата кампания на Mрежата от 27 областни информационни центъра, посветена на Европейска година на уменията 2023 г.

9/05

Областен информационен център Сливен е част от Мрежата от 27 областни информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ОИЦ
Сливен