ОИЦ-Ловеч представя пред широката общественост Европейската година на уменията 2023 г.

Дата на събитието
Време на провеждане
14:30

На 16 май 2023 г., от 14:30 ч. в офиса на Областен информационен център – Ловеч ще се проведе втора информационна среща, посветена на Европейската година на уменията 2023 г. Събитието е част от Общата кампания на Мрежата от Областни информационни центрове в страната за 2023 г.

Целта на събитието е да бъде запозната широката общественост с необходимостта  хората да притежават разнообразни умения, вариращи от основни, като езикова и математическа грамотност и цифрови компетентности, до професионални, технически и предприемачески умения. На срещата ще бъдат представени възможностите за учене през целия живот и популяризиране на проекти и дейности за развитие на нови умения.

За участие в информационната среща са поканени представителите на общински администрации от всичките осем общини в областта; представители на гражданското общество - неправителствени организации, организации на работодатели и на синдикати, фондации, партньорски организации; бизнес - представители на малки и средни предприятия, научна общност, широка общественост и др.

ОИЦ
Ловеч