ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА ЩЕ ИНФОРМИРА ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ПО ПОВОД НОВИЯТ ИНТЕГРИРАН ПОДХОД В ОБЩИНА РАДНЕВО

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00-12:30

На 01 септември 2023 г. /петък/ от 10:00 ч., екипът на ОИЦ- Стара Загора, ще проведе информационна среща с представители на стопански, нестопански и публичен сектор по повод новият интегриран подход, който ще се изпълнява в страната ни за периода 2021-2027г. Срещата ще се проведе в сградата на община Раднево.

Събитието ще има за цел да запознае заинтересованите страни с единните указания за кандидатстване с концепции за интегрирани териториални инвестиции /ИТИ/, с което екипът на центъра ще съдейства за създаването на бъдещи партньорства и изготвяне на концепции, които използвайки потенциала на региона да доведат до осъществяването на конкретни цели и приоритети от Интегрираната териториална стратегия за развитие на Югоизточен регион за планиране.

Информационната среща е част от специфичните функции на звената за медиация, включващи по двама експерта от всеки ОИЦ  в страната.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

ОИЦ
Стара Загора