ОИЦ-СМОЛЯН ОРГАНИЗИРА ЕДНОДНЕВНО СЪБИТИЕ НА ТЕМА: „СПОДЕЛЯНЕ НА ДОБРИ ПРАКТИКИ ОТ ПРОЕКТИ С ЕВРОПЕЙСКО ФИНАНСИРАНЕ В ОБЛАСТ СМОЛЯН“

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

През 2023-та година обръщаме поглед назад към постигнатото с европейско финансиране през изминалия програмен период, към предизвикателствата и научените уроци в област Смолян. Сред множеството европейски проекти е важно да бъдат отличени пред широката общественост някои добри практики, от които да почерпим вдъхновение занапред.

В тази връзка ОИЦ - Смолян организира събитие на тема „Споделяне на добри практики от проекти с европейско финансиране в област Смолян“, което ще мотивира заинтересовани страни от областта да споделят своя опит и идеи, да възстановят стари и да поставят началото на нови партньорства, ще насърчи участниците да са още по-активни в осъществяване на своите идеи с европейско финансиране.

Събитието ще се проведе в Общинска администрация – Смолян, зала 247 от 10,30 ч. на 05.12.2023 г.. Поканени за участие са представители на общини, нестопански организации и институции от област Смолян, които ще разкажат за свои изпълнени проекти, които считат за иновативни, интересни и с висока добавена стойност. 

Всички заинтересовани от темата са добре дошли на събитието!

ОИЦ
Смолян