ОИЦ – БЛАГОЕВГРАД ЩЕ ПРЕДСТАВИ ПРОЦЕДУРА ПО ПРЧР 2021 – 2027 ПО ВРЕМЕ НА ОБЛАСТЕН СЪВЕТ ЗА ХОРА С УВРЕЖДАНИЯ

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

На 16 февруари 2024 г. /петък/ от 11.00 часа екипът на Областен информационен център – Благоевград ще вземе участие в заседание на Областен съвет за хора с увреждания за Област Благоевград. По време на заседанието експертите от центъра ще представят процедура „Устойчива заетост за хора в неравностойно положение“ и ще отговарят на възникнали въпроси. Процедурата се финансира от Програма „Развитие на човешките ресурси“ 2021 – 2027.

За участие в срещата са поканени представители на Регионална служба по заетостта, Регионална дирекция „Социално подпомагане“, Сдружение на Югозападните общини, Търговско-промишлена палата, Регионално управление на образованието, Център за подкрепа за приобщаващо образование, Инспекция по труда, представители на синдикатите и Фокус точка – Благоевград по проект „Развитие на социалната икономика“.

Освен отворената за кандидатстване процедура по ПРЧР 2021 – 2027, по време на заседанието ще бъде представен и проект „Развитие на социалната икономика“ и възможностите, които той предоставя.

Заседанието на Областен съвет за хора с увреждания ще се проведе в Конферентната зала на Областна администрация Благоевград.

ОИЦ
Благоевград