ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА С УЧАСТИЕ ПО ПРОЕКТ НА БТА "ЕВРОПА НА БАЛКАНИТЕ: ОБЩО БЪДЕЩЕ"

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 часа

На 22-ти февруари 2024 г. /четвъртък/ от 10:30 ч., в Националния пресклуб на Българската телеграфна агенция (БТА) – град Казанлък, ще се проведе местна конференция на тема „Европа на Балканите: Общо Бъдеще“.

Проектът "Европа на Балканите: Общо бъдеще" се изпълнява от БТА с подкрепата на Европейската комисия и надгражда вече осъществения проект "Европа в България: общо бъдеще".

Екипът на Областен информационен център – Стара Загора ще се включи в събитието като ще представи обобщена справка за програмен период 2014-2020 г., разпределение по фондове, бюджет на програмите, брой проведени процедури, разпределение на средствата по програми на база национално ниво. Презентацията ще включва информация и конкретно за община Казанлък. 

За програмен период 2021-2027 г., ще бъде предоставена информация за брой отворени и приключили процедури по програмите на база областно ниво. Новият подход за Интегрирани териториални инвестиции, също ще бъде част от представянето на ОИЦ – Стара Загора.

ОИЦ – Стара Загора е част от мрежата от 27 информационни центрове за популяризиране на Европейски структурни и инвестиционни фондове, работещи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление”, съфинансирана от Европейския съюз.

ОИЦ
Стара Загора