ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ В ДУЛОВО НА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ (КИТИ) С ВОДЕЩ ПАРТНЬОР ОБЩИНА СИЛИСТРА

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 19 март 2024 г. (вторник), от 10:00 ч., в залата на ПГООТ Дулово ще се състои обществено обсъждане на КИТИ №BG16FFPR003-2.001-0041 „Грижа за хората чрез осигуряване на транспортна свързаност, достъп до качествени публични (образователни и социални) услуги, подобряване на градската среда, култура и туризъм, балансиращи и насърчаващи междупоколенческата и междуетническа равнопоставеност в общините Силистра и Тутракан“ с водещ партньор Община Силистра.

По време на събитието ще бъдат представени отделните проекти, които са все още идеи и предстои да преминат последваща оценка. Акцент ще бъде поставен върху партньорския проект на ПГООТ Дулово и ПГСС Ситово, който предвижда дейности за развитие на дуалната система на обучение.

В срок до 22 март всички заинтересовани лица ще имат възможност да попълнят кратка онлайн анкета, чрез която да подкрепят/не подкрепят концепцията и да направят коментари или възражения.

Презентация: https://docs.google.com/presentation/d/1s_CPFpxMLA4XbA71IDrVAkL4q05bRCqc1PRrDZBImA0/edit#slide=id.g2bc9aa0bbe7_1_75

Анкета:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenWx4hKYpwTi-oWqvGZTJs3jKSjw2E2YPyUEEEaZT5XWh8VA/viewform

ОИЦ
Силистра