ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ (КИТИ) № BG16FFPR003-2.001-0158, с наименование „УСТОЙЧИВ РАСТЕЖ В ПОДКРЕПА РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ, ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО НА ПРЕДОСТАВЯНИТЕ ПУБЛИЧНИ УСЛУГИ НА ГРАЖДАНИТЕ И РАЗВИ

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 18.03.2024 г. от 10:00 ч., в гр. Първомай, зала в община Първомай, ул. „Бр.Миладинови“ - юг № 50 ще се проведе обществено обсъждание на концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ): „Устойчив растеж в подкрепа развитието на човешките ресурси, по-добро качество на предоставяните публични услуги на гражданите и развитие на туристическия потенциал базиран на местните ресурси“, с водещ партньор - община Димитровград и включени дейности на територията на община Първомай (област Пловдив).

Линк към резюме и презентация на концепцията:  https://www.eufunds.bg/bg/node/14961

Линк към анкета: https://forms.gle/pmnZZrK1NF48AxXQA

Всяко заинтересовано лице или страна, може да направи препоръки или възражения, по отношение на предложената концепция като попълни анкетата или като ги изпрати на електронната поща на ОИЦ: oic@plovdiv.bg.

При необходимост от допълнителна информация можете да се свързвате с експерти от  ОИЦ – Пловдив, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие (РСР) на Южен централен регион (ЮЦР) на телефон: 032/262 000.

ОИЦ
Пловдив