ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КОНЦЕПЦИИ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ В ОБЩИНА ТУНДЖА

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30

Областен информационен център - Ямбол, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие (РСР) на Югоизточен регион (ЮИР), организира публично обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) № BG16FFPR003-2.001-0161 „Интегрирани инвестиции в зелена градска среда, устойчива мобилност и подобряване на достъпността за развитие на региона“, с водещ партньор Община Ямбол и партньори Община „Тунджа“, Община Сливен и др.  

Събитието ще се проведе на 10.04.2024 г. от 10.30 ч. залата на Община „Тунджа“, гр. Ямбол, пл. Освобождение 1.

В допълнение ще бъдат представени и следните КИТИ, в които Община „Тунджа“ също е партньор:  

  • № BG16FFPR003-2.001-0015 „Интегрирани инвестиции в новото поколение – за образовани, активни и работещи в региона млади хора“, с водещ партньор Община Сливен.
  • № BG16FFPR003-2.001-0125 „Нов модел на интегрирана здравна грижа за деца в Югоизточния регион “, с водещ партньор Община Бургас.

На обсъжданията ще вземат участие кандидатите и техните партньори, които ще имат възможност да представят и защитят своите идеи и намерения за инвестиции.

Събитията са насочени към широката общественост, като всички граждани и представители на местните институции и общности са поканени да участват в дискусиите, да изразят мнение и дадат препоръки към концепциите.

Презентации и анкети за горепосочените концепции са качени на https://bgregio.eu/wps/portal/operativna-programa/iti/iti.public.discussions

 

Областен информационен център – Ямбол е част от мрежата от 27 информационни центъра за популяризиране на кохезионната политика на Европейския съюз в Р. България.

Областен информационен център – Ямбол

Тел. 046/62 01 89

e-mail: oic.yambol@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/OblastenInformacionenCentrGrAmbol
ОИЦ
Ямбол