Обществено обсъждане на концепцията за интегрирани териториални инвестиции BG16FFPR003-2.001-0121

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

Обществено обсъждане на концепцията за интегрирани териториални инвестиции BG16FFPR003-2.001-0121 „Подобряване на образователната, спортната и зелена градска инфраструктура и постигане на устойчива градска мобилност – важен фактор за развитието на качеството на човешкия капитал в ЮИР“, с водещ партньор община Карнобат, ще се проведе на: 

  • 10.04.2024 г. от 11:00 ч. в заседателна зала № 2, Община Карнобат, бул. "България" № 12, Карнобат.

Целта на проектното предложение е насочване на инвестиции в зелената градска инфраструктура и сигурност в обществени пространства посредством благоустрояване на парк и пространства, в т.ч. и междублокови пространства. Ще бъдат изградени тренировъчно игрище, спортни площадки и скейт парк. Ще бъдат доставени нови училищни автобуси за предучилищно и училищно образование. Във връзка с образователната инфраструктура и оборудване (вкл. училищни автобуси) е предвидено изпълнението и на „меки“ мерки с финансиране от Европейски социален фонд+, а именно дейности за десегрегация на училищата, превенция на вторичната сегрегация и против дискриминацията. Включени са дейности за инвестиции в изграждане на нови велосипедни алеи/трасета и подобряване на безопасността и условията за пешеходното придвижване в града.

Линк към презентация на КИТИ BG16FFPR003-2.001-0121 „Подобряване на образователната, спортната и зелена градска инфраструктура и постигане на устойчива градска мобилност – важен фактор за развитието на качеството на човешкия капитал в ЮИР“:

https://docs.google.com/presentation/d/1c6uACBaKCzSRnyoye0mHhU1UnH7neIVxMkxYgMmAy1A/edit?usp=sharing

Приканваме ви да попълните онлайн анкета и да оставите мнение и препоръки за КИТИ BG16FFPR003-2.001-0121 „Подобряване на образователната, спортната и зелена градска инфраструктура и постигане на устойчива градска мобилност – важен фактор за развитието на качеството на човешкия капитал в ЮИР“ на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfbAq7GEaCi3qH4_e_y1TO0fi6K736U8LbVn5Pv1auagO1etA/viewform?usp=sf_link

Ако имате проблем с отварянето на връзките, моля да ги копирате в адресния ред на браузъра.  

Всяко заинтересовано лице или страна може да направи препоръки или възражения, които да изпрати на електронната поща на ОИЦ-Бургас / Звено за публични консултации към РСР на ЮИР не по-късно от 20.04.2024 г.: oic.burgas@gmail.com.

 

Областен информационен център – Бургас е част от мрежата от 27 информационни центъра за популяризиране на кохезионната политика на Европейския съюз в Р. България.
 

Областен информационен център – Бургас

Тел. 056/ 826136

e-mail: oic.burgas@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/oblsaten.informacionen.center.burgas/
ОИЦ
Бургас