ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КИТИ BG16FFPR003-2.001-0074 „СОЦИАЛНИ УСЛУГИ ЗА РЕЗИДЕНТНА ГРИЖА В РЕГИОН КЮСТЕНДИЛ“

Дата на събитието
Време на провеждане
11:30

На 23 април 2024 г. (вторник), от 11:30 ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе обществено обсъждане на концепция за ИТИ „Социални услуги за резидентна грижа в регион Кюстендил“.

Концепцията за ИТИ процеса по деинституционализация на грижата за хората от най-уязвими групи на територията на община Кюстендил и е част от реформата в дългосрочната грижа. Концепцията предвижда изграждане, оборудване и предоставяне на две нови интегрирани здравно-социални услуги в общността за резидентна грижа за възрастни хора с трайни увреждания и възрастни хора, които не могат да се обслужват сами.

За участие в публичната дискусия са поканени водещия кандидат и партньори, институции и организации, неправителствени организации, широката общественост, медии и др.

Линк към презентация на КИТИ: 

https://docs.google.com/presentation/d/1VpSluL1Yv8HrRt5A29wUSBHb-qFHD050/edit#slide=id.p1

Всяко заинтересовано лице или страна може да подкрепи предложената КИТИ, да направи препоръки или възражения като попълни анкета или като ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Кюстендил: oic_kn@abv.bg

Линк към анкетата за КИТИ: https://docs.google.com/forms/d/1fl5q1Zvw6JshT6C3GQbXlYD9Iye6JFYySHnvaw_veYs/edit

При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с ОИЦ – Кюстендил, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие  на Югозападния регион на тел.: 078/52 02 12, 0876 172 766.

ОИЦ
Кюстендил