ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КИТИ BG16FFPR003-2.001-0160 „ПРИОБЩАВАЩО ОБРАЗОВАНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ НА МЕРКИ ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕЗИКОВА ГИМНАЗИЯ "Д-Р ПЕТЪР БЕРОН" - ГРАД КЮСТЕНДИЛ“

Дата на събитието
Време на провеждане
12:30

На 23 април 2024 г. (вторник), от 12:30 ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе обществено обсъждане на концепция за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) „Приобщаващо образование и внедряване на мерки за енергийна ефективност на територията на Езикова гимназия "Д-р Петър Берон" - град Кюстендил“.

Основната цел на концепция за ИТИ е да се изгради благоприятна, включваща, иновативна, енергийно ефективна, подкрепяща и мотивираща образователна среда. Първата част на концепция за ИТИ предвижда изпълнението на мерки за енергоспестяване, предписани в изготвено обследване за енергийна ефективност на сградата на Езикова гимназия „Доктор Петър Берон“, гр. Кюстендил. Втората част на концепцията предвижда изпълнението на дейности свързани с определяне професионалните интереси на учениците и популяризиране на необходимостта от повишаване и насърчаване на грамотността.

За участие в публичната дискусия са поканени водещия кандидат и партньори, институции и организации, неправителствени организации, широката общественост, медии и др.

Линк към презентация на КИТИ: 

https://docs.google.com/presentation/d/1TYudwqpphd8ZfFYEosVW5VwdbuHX3-LV/edit#slide=id.p1

Всяко заинтересовано лице или страна може да подкрепи предложената КИТИ, да направи препоръки или възражения като попълни анкета или като ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Кюстендил: oic_kn@abv.bg

Линк към анкетата за КИТИ:

https://docs.google.com/forms/d/1mtQLTtiVGJ5gJYzANn9ShBsVfHTzOtjVzOZMLAlpxME/edit

При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с ОИЦ – Кюстендил, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие на Югозападния регион на тел.: 078/52 02 12, 0876 172 766.

ОИЦ
Кюстендил