ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КИТИ BG16FFPR003-2.001-0099 В С. ГЪРМЕН

Дата на събитието
Време на провеждане
16:00

На 23 април 2024 г. /вторник/ от 16.00 часа Областен информационен център – Благоевград, като част от Звеното за публични консултации към Регионален съвет за развитие /РСР/ на Югозападен регион /ЮЗР/, организира обществено обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции BG16FFPR003-2.001-0099 „Повишаване качеството на живот, качеството на предоставяните публични услуги, развитие на местния бизнес и по-ефикасно оползотворяване на потенциалите на територията за развитие на устойчив туризъм и популяризиране на местните културни, исторически и природни забележителности“ с водещ партньор Община Гоце Делчев. Партньори са Община Гърмен, Община Сандански, Сдружение Бизнес инкубатор – Гоце Делчев, ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ – с. Баничан, Обединено училище „Христо Ботев“ – с. Дъбница, Първо ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – гр. Гоце Делчев, Пирин - текс ЕООД, Нидекс ООД, Наталия – ММ ООД.

Общественото обсъждане ще се проведе в Заседателна зала на Общински съвет – Гърмен.

По време на събитието ще бъдат представени бюджетът, проектите и дейностите, заложени в концепцията, начинът на тяхното изпълнение и очакваните от това резултати.

Представители на държавни и местни организации, образователни институции, бизнес, културни институти, НПО,  общественици и граждани ще могат да задават въпроси и да дават препоръки и мнения по предложената за обществено обсъждане Концепция за интегрирани териториални инвестиции.

С концепцията можете да се запознаете предварително на следния линк:

https://docs.google.com/presentation/d/1THa1VcfiZf5Crhl98NNdSdGX5Q73o1DE/edit#slide=id.p1

Можете да дадете мнението си за концепцията чрез онлайн анкета на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSffA0nqevaHSx3Jd7qn1J8GUd4BF884xVpcyWv0nmqIiIqsUA/viewform

 

Очакваме Ви!

ОИЦ
Благоевград