ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА КИТИ BG16FFPR003-2.001-0078 „РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА СОЦИАЛНО ВКЛЮЧВАНЕ И ТРУДОВА ЗАЕТОСТ“

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

На 26 април 2024 г. (петък), от 11:00 ч. в Заседателната зала на Община Кюстендил ще се проведе обществено обсъждане на концепция за ИТИ „Равни възможности за социално включване и трудова заетост“.

Настоящата Концепция включва община Кюстендил като водещ партньор с партньори – Фондация „Тръст за социална алтернатива“, VІ ОУ "Св.П.Хилендарски" и ДГ "Мечта". Концепцията ще се изпълнява на територията на община Кюстендил и дейностите по нея ше бъдат финансирани от три програми: Програма „Образование“,  Програма „Развитие на регионите“ и Програма „Развитие на човешките ресурси“.

Общата цел на концепцията е повишаване качеството на живот, социалното включване и намаляване на бедността, както и до трайната интеграция на най-маргинализираните общности, вкл. ромите чрез реализацията на комплексни мерки и прилагането на интегриран подход.

За участие в публичната дискусия са поканени водещия кандидат и партньори, институции и организации, неправителствени организации, широката общественост, медии и др.

Линк към презентация на КИТИ: 

https://docs.google.com/presentation/d/1yWkUz2Is6LYjtwV60CLu9FjG1Y-W08Xi/edit#slide=id.p1

Всяко заинтересовано лице или страна може да подкрепи предложената КИТИ, да направи препоръки или възражения като попълни анкета или като ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Кюстендил: oic_kn@abv.bg

Линк към анкетата за КИТИ:

https://docs.google.com/forms/d/1iVy2jn0xw4UyH8GtgC1BIzi3NAkRTB5YDd5sKrdllV8/edit

При необходимост от допълнителна информация може да се свържете с ОИЦ – Кюстендил, като част от Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие  (РСР) на Югозападния регион (ЮЗР) на тел.: 078/52 02 12, 0876 172 766.

ОИЦ
Кюстендил