Обществено обсъждане на КИТИ № BG16FFPR003-2.001-0017 „Комбинирана концепция за подпомагане на сценичните изкуства с използване на инструментите с ВОДЕЩ ПАРТНЬОР - НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в град София

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00

На 26 април 2024 г. (петък), от 10:00 ч. Областен информационен център – София, като част от Звеното за публични консултации към Регионален съвет за развитие на Югозападен регион, организира обществено обсъждане на Концепция за интегрирани териториални инвестиции BG16FFPR003-2.001-0017 „Комбинирана концепция за подпомагане на сценичните изкуства с използване на инструментите по програма BG16FFPR003-2.001 – КОНЦЕПЦИИ ЗА ИНТЕГРИРАНИ ТЕРИТОРИАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ (ИТИ) с ВОДЕЩ ПАРТНЬОР - НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Водещ партньор по концепцията е Национална академия за театрално и филмово изкуство „Кръстю Сарафов“. Партньори са Министерство на културата,  Театър „Българска армия“,  Държавен сатиричен театър „Алеко Константинов“, Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ гр. Плевен, Драматичен театър Ловеч, Театър „Любомир Кабакчиев“ гр. Казанлък, Музикално-драматичен театър „Константин  Кисимов“ гр. Велико Търново, Драматичен театър „Н. О. Масалитинов“ гр. Пловдив, Драматичен театър – Търговище и Сдружение „Съюз на артистите в България“.

Общественото обсъждане ще се проведе в Аулата на НАТФИЗ, ул. Стефан Караджа № 20.

По време на събитието ще бъдат представени бюджетът, проектите и дейностите, заложени в концепцията, начинът на тяхното изпълнение и очакваните от това резултати.

Представители на държавни и местни организации, образователни институции, бизнес, културни институти, НПО,  общественици и граждани ще могат да задават въпроси и да дават препоръки и мнения по предложената за обществено обсъждане Концепция за интегрирани териториални инвестиции.

С концепцията можете да се запознаете предварително на следния линк:

https://docs.google.com/presentation/d/1tPA84E62jDgFwiH4JspzJKLeOJx0JCj/edit#slide=id.p1

Можете да дадете мнението си за концепцията чрез онлайн анкета на следния линк:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0vP8f_caxS7fHeKH_JKtPOj2raOEteieqamLiLmYLWCdTMg/viewform?usp=sharing

ОИЦ
София