Събития за 25.04.2019

ОИЦ-Пловдив с изнесена приемна в гр. Хисаря

Дата на събитието
Време на провеждане
10:00 ч.

На 23.04.2019 г. (вторник) от 10:00 часа на центъра в гр. Хисаря екипът на ОИЦ-Пловдив ще разположи мобилен офис. Всички заинтересовани лица ще имат възможност да получат напълно безплатно информация за актуалните процедури по оперативните програми. Сред тях - процедура „Подобряване на производствения капацитет в малките и средни предприятия“ по ОПИК 2014-2020, процедура „Умения“ от ОПРЧР2014-2020, очаквана подмярка 6.3 „Стартова помощ за развитието на малки стопанства“ от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) и Програмата за морско дело и рибарство (ПМДР). Експертите на ОИЦ ще популяризират и услугите, които ОИЦ-Пловдив и МИГ-Хисаря предоставят.

 

ОИЦ
Пловдив

ОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – ХАСКОВО ОРГАНИЗИРА ИНФОРМАЦИОННО СЪБИТИЕ С ПОТЕНЦИАЛНИ БЕНЕФИЦИЕНТИ ОТ ОБЛАСТ ХАСКОВО

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 ч.

На 25.04.2019 г. (четвъртък), Областен информационен център – гр. Хасково организира в община Стамболово публично информационно събитие на тема: „Представяне на възможности за кандидатстване по актуални процедури, финансирани от ЕСИФ”. Срещата е насочена към представители на местната власт, културни институции, неправителствени организации, малки и средни предприятия, земеделски производители институции в област Хасково, с цел предоставяне на информация на заинтересованите страни за налични възможности за финансиране на проектни предложения, финансирани от ЕСИФ.

Събитието ще се състои в залата на общинска администрация, с. Стамболово, начален час на събитието: 10.30 часа.

ОИЦ
Хасково

ИНФОРМАЦИОННА СРЕЩА НА ОИЦ – СТАРА ЗАГОРА С УЧЕНИЦИ И МЛАДЕЖИ В ГЪЛЪБОВО

Дата на събитието
Време на провеждане
10:30 ч.

На 25.04.2019 г. /четвъртък/ от 10:30 часа в СУ „Васил Левски“, гр. Гълъбово, община Гълъбово, Областен информационен център – Стара Загора организира информационна среща с ученици и младежи на тема: „Европа в моя регион".

ОИЦ
Стара Загора

ОИЦ – КЮСТЕНДИЛ ЩЕ ПРЕДСТАВИ КОНКУРСА „ИМАМ БИЗНЕС ИДЕЯ!“ В СУ „ХРИСТО БОТЕВ“, ГРАД КОЧЕРИНОВО

Дата на събитието
Време на провеждане
13:00 ч.

На 25 април (четвъртък) 2019 г. от 13:00ч. ОИЦ – Кюстендил ще проведе среща с ученици и преподаватели от Средно училище „Христо Ботев“ в град Кочериново. Екипът на ОИЦ-Кюстендил ще представи условията за участие в онлайн конкурса „Имам бизнес идея!“.

ОИЦ
Кюстендил