Обществено обсъждане на концепция за интегрирани териториални инвестиции "Учим, работим, успяваме" в Лом

Обществено обсъждане на концепцията за интегрирани териториални инвестиции (КИТИ) "Учим, работим, успяваме" ще се проведе на 23 февруари 2024 г.  (петък) от 13.00 до 14.00 ч. в зала 207 на Професионалната гимназия по производствени технологии в гр. Лом.

Основната цел на проектното предложение на ПГПТ – Лом е да се разшири обхвата на дуалната система на обучение, с оглед повишаване качеството на професионалното образование в община Лом и засилване на връзката му с нуждите на пазара на труда. Предвидени са дейности за повишаване на уменията и знанията на учениците, подобряване на компетентностите на учителите и преподавателите по професионална подготовка, придобиване на педагогически и методически умения от представители на работодателите, популяризиране на система на обучение чрез труд сред родителите. Заложени са инвестиции за ремонт и оборудване на работилница по общопрофесионални умения и за обогатяване и модернизиране на материално-техническата база на гимназията.

Онлайн анкета за КИТИ „Учим, работим, успяваме“: https://s.shopeee.com/ZM1u

Всеки, който има препоръки или възражения, може да ги изпрати на електронната поща на ОИЦ – Монтана (Звено за публични консултации към РСР на СЗР) до 26 февруари: oic@montana.bg.

Файлови документи
Прикачен файл Size
Презентация 636.64 KB