ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ В ПЛЕВЕН НА КОМБИНИРАНА КОНЦЕПЦИЯ ЗА ПОДПОМАГАНЕ НА СЦЕНИЧНИТЕ ИЗКУСТВА

Дата на събитието
Време на провеждане
11:00

Обществено обсъждане за гражданите на община Плевен на комбинираната концепция за ИТИ за подпомагане на сценичните изкуства с водещ партньор НАТФИЗ ще се проведе в камерната зала на Драматично-кукления театър „Иван Радоев“ в гр. Плевен, на 21 март 2024 година, четвъртък, от 11:00 ч.

Основната идея на инвестициите в културната и образователната инфраструктура в девет театрални комплекса в шестте планови региона в страната е да се интегрират различните културни обекти в една обща цел за създаване на качествени културни центрове.

Малко над 3,6 млн. лв. ще се инвестират в обновяване на сценичната механизация и техника в театъра в Плевен и за обучение за използване на доставеното оборудване.

Линк към презентация на комбинирана концепция за ИТИ за подпомагане на сценичните изкуства: https://www.eufunds.bg/bg/node/15079

Онлайн анкета за комбинирана концепция за подпомагане на сценичните изкуства: https://forms.gle/NWSxL4TFxzMxy1JB9

Всяко заинтересовано лице или страна, може да направи препоръки или възражения, които да изпрати на електронната поща на ОИЦ – Плевен/Звено за публични консултации към РСР на СЗР, но не по-късно от три дни след общественото обсъждане: oic_pleven@abv.bg

ОИЦ
Плевен